Welkom op onze website!

De Nationale Textiel- en Vezelmanifestatie vond plaats op zaterdag 30 september 2017 in de Grote Kerk in Doesburg

Werk van Annemie Koenen (Creaties in vilt)

De Nationale Textiel- en Vezelmanifestatie 2017 is achter de rug! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen en hopen dat u het net zo’n mooie en geslaagde dag vond als wij.

Connexxion
Ook dit jaar zette Connexxion weer extra bussen in van Station Dieren naar Doesburg. Meer informatie.

Textielmarkt
We hebben u weer een brede selectie aan kunnen bieden van basismaterialen, handgeweven kleding, sieraden en nog veel meer. Hier kunt u zien welke standhouders u op 30 september kon ontmoeten en wat er allemaal te zien en te koop was op de markt. 

Workshops
Er werden workshops gegeven door Marijke van Welzen, Karin de Goede en Marry Potjes. 

Exposities
De Japanse Boro-techniek stond in het middelpunt van een bijzondere expositie van werk van Het VeelZijdeg Collectief, dat u kon zien op 30 september. 

Verder was er dit jaar een tweede expositie! In "reINCArnatie" liet de Art Quilt Groep Oost hun kleurrijke werk zien, geïnspireerd door de Inca's.

Meer over de exposities vindt u hier.

Demonstraties
Tijdens de manifestatie hebben leden van Het VeelZijdeg Collectief en van de Art Quilt Groep Oost de door hen toegepaste technieken gedemonstreerd.

Programma
Het volledige programma van de manifestatie vindt u hier.

Foto's
Binnenkort de foto's van 2017!

Op de fotopagina kunt u nu nog een aantal sfeerbeelden van de manifestatie 2015 bekijken. Ook zijn er foto's te zien van de workshops in 2015 en van het inrichten van de kerk op vrijdagmiddag.

Facebook
Klik hier voor onze Facebookpagina! We plaatsen regelmatig nieuws over de NTVM 2017, maar ook leuke foto's en links over textiel.

Informatie Doesburg
En omdat er nog meer te zien is in Doesburg, hebben we ook wat informatie en links toegevoegd over deze mooie oude stad.